Witajcie. Dosc niedawno odkrylem te stronke i musze przyznac ze bede tu bywal czesciej, jest naprawde niezla. Ktos wspomnial o wykasowywaniu pewnych tekstow,ktore niekoniecznie byly wulgarne, ale byc moze niewygodne politycznie, na co nie mozecie sobie panstwo pozwalac..
Temat ktory chcialem poruszyc nie jest nowy, jakkolwiek pisany z innej perspektywy. Otoz pochodze z Suwalk i jestem z nimi bardzo zwiazany emocjonalnie. Jednak od jakiegos czasu mieszkam w Anglii, gdzie jednak nie zamierzam zyc w przyszlosci. Jestem mlodym czlowiekiem, wiec poki co zamierzam zdobyc doswiadczenie, odlozyc moze pare groszy (przydaloby sie..), podrozowac, no ale wkoncu kiedys chcialbym gdzies sie osiedlic, a Suwalszczyzna jest cudowna...
No ale wlasnie, jakie sa perspektywy rozwoju miasta i regionu. Czy nie bedzie kiedys az tak nudno, rzucam ten temat abysmy mogli podyskutowac i moze pomarzyc - jak wyobrazamy sobie zmiany na leprze? Jak to miesce moze wygladac..
Mi osobiscie marzy sie kilka naprawde dobrych festiwali, nie w samych nawet suwalkach ale tuz obok gdzies. I cholernie podoba mi sie pomysl kolejki z i do bialego!! Czad, kiedys mi sie to nawet marzylo.
Co jeszcze? Opatentowalem niedawno (wiec nie myslcie by to skrasc, hehe) idee przezroczystych wiatrakow pradotworczych - plastik/szklo i marzy mi sie by zaczac od naszych terenow...hmm..
Pozdrawiam.