Witam!
Moj pierwszy post na tym forum

Osobiscie kozystam z najszybzzego internetu w suwałkach to informacja wg. kochanego radia 5

hehe
Najszybszy to jest ale chyba w tym Radiu

Ale do rzeczy. Ponad rok temu załozyłem internet radiowy w HomeNet

przez rok działał bez zarzutów najmniejszych. Pomijam tutaj urwanie anteny w czasie jednej z wichur, która nawiedziła Suwałki

Natomiast w okolicach wrzesien/pażdziernik 2005 załuwazyłem ze wydajnosc sieci spadła na łeb na szyje. Z internetu mozna korzystac w sposub zadowalajacy po 23.00 lub z ranca do 9.00/10.00. Przez pozostały okres dnia kaszana jak cholera. Ping do bramy rwie, do serwera również. Z internatu nieda rady kozystac wogóle. Kochany serwis Homenet\'u usunąc tego nie potrafi. Hehe, aby wogule mozna by było doprosc sie przyjazdu i naprawy to trzeba dzonić ze 3 razy aby przypomniec. Serwis tragiczny, olewka totalna, teksty \"pingi nas nie intersuja, wazne aby strony sie ładowały\" sa denerwujace. Niechce wchodzic w sprawy techniczne, ale ping wpływa na transfer, hehe

Ogólnie walcze z serwisem juz 3 tygodnie. I zadnej zauwazalnej poprawy. Oficjalne pismo naprawy zostało wysłane do biura. Oficjalnej reakcji brak !
Nie polecam tej firmy nikomu, nawet wrogowi, Niewiem jak ich siec kabowe, ale radio jest tragiczne bynajmniej teraz.
Planuje po nowym roku przejscie do LanNet. Tu pozdrawiam, Bartosza ze to ze bez wychodzenia z domu pozwolił podłaczyc sie do jego sieci i potestować łacze przed zakupem, nawet pomiaru sygnału nie robiłem, hehe

A pozatym cenowa jest lepiej niz w HomeNet. 50zł za 256/512 w Hnet, LanNet 512 za 42

O innych sieciach wypowiadac sie nie bede bo niekorzystałem.